Over CICT Innovations

CICT Innovations is een innovatief en energiek bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in software oplossingen en consultancy diensten voor de logistieke branche.

Jarenlange ervaring

CICT Innovations is een innovatief en energiek bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in software oplossingen en consultancy diensten voor de logistieke branche.

De kracht van CICT ligt bij ons personeel, dat zich specialiseert in complexe software oplossingen, waarbij de klant altijd centraal staat.
In de afgelopen 8 jaar heeft CICT zich met name bezig gehouden met het ontwikkelen van IPS – Intelligent Palletizing Software, waarmee zowel traditionele magazijnen als gemechaniseerde magazijnen een oplossing geboden wordt voor aanwezige stapel-, picking- en/of routing problemen. IPS is onderdeel van het C-Sol concept : een modulair, webbased platform voor ketenintegratie, ontwikkeld door CICT Innovations. Het koppelen (interfacen) van C-Sol en IPS aan bestaande (WMS) software oplossingen, en het meedenken over optimalisatie van het complete logistieke bedrijfsproces, is ook iets dat CICT hoog in het vaandel heeft

Contact met ons

Landjuweel 42
3905 PH Veenendaal

Postbus 596
3900 AN Veenendaal

Telefoon: +31 06 53934545
E-mail: info@cict.nl

CICT Innovations is een innovatief en energiek bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in software oplossingen en consultancy diensten voor de logistieke branche. Een uitdagend vraagstuk? Kom maar op!

Een Afspraak