Intelligent Palletizing Software

IPS Intelligent Palletizing Software berekent razendsnel in elk warehouseproces de optimale drager. Dit gebeurt op basis van ordergegevens, productspecificaties en instelbare business rules.

IPS Intelligent Palletizing Software

IPS Intelligent Palletizing Software berekent razendsnel in elk warehouseproces de optimale drager. Dit gebeurt op basis van ordergegevens, productspecificaties en instelbare business rules. Het optimale resultaat kan in het warehouseproces gebruikt worden en leiden tot een productiviteitsverbetering van de medewerkers, een verbetering van de kwaliteit van de volle dragers en, doordat door inzet van IPS gemiddeld minder dragers benodigd zijn een vermindering van de transportkosten leiden.

IPS en Warehouses

IPS Intelligent Palletizing Software is geschikt voor elk type warehouse waar verschillende (mixed) goederen worden verzameld. Dit kan een traditioneel manueel warehouse zijn, al dan niet gebruik maken van een WMS en Voice Picking, waar IPS Man to Goods wordt ingezet. In (semi)automatische magazijnen wordt IPS Goods to Man ingezet, gekoppeld aan het WMS of WCS.

Kijk voor meer informatie op www.palletizingsoftware.nl

Contact met ons

Landjuweel 42
3905 PH Veenendaal

Postbus 596
3900 AN Veenendaal

Telefoon: +31 06 53934545
E-mail: info@cict.nl

CICT Innovations is een innovatief en energiek bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in software oplossingen en consultancy diensten voor de logistieke branche. Een uitdagend vraagstuk? Kom maar op!

Een Afspraak